Het landgoed beslaat ongeveer 1,5 hectare en ligt in het zogenaamde “Duna-Dráva natuurgebied”. Er zijn geen directe buren en de villa ligt midden in de bossen. Hier kunt u dus genieten in volledige privacy. Met een beetje geluk lopen de herten door de tuin.
   
                   
                 
  De villa is in 2010 en 2011 volledig verbouwd naar West-Europese maatstaven en met luxe materialen afgewerkt. De villa heeft een oppervlakte van ongeveer 350 m2 en is ingericht voor 12 personen. De villa telt 5 slaapkamers en 4 badkamers, een grote woonkeuken en woonkamer met bar en open haard.      
               
    De woonkeuken van 50 m2 is net als de rest van het huis afgetimmerd met massief eikenhout en is voorzien van alles wat een moderne keuken nodig heeft zoals: gas kooktoestel met 4 pitten plus wokbrander, grote oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, pannen, borden, bestek.      
                 
    De woonkamer met een oppervlakte van 70m2 heeft een gezellige zithoek met open haard en een volledig uitgeruste bar. Een Flatscreen met satellietontvanger is aanwezig in de zithoek van de woonkamer.
Door het gehele huis is draadloos internet te ontvangen.
     
                 
    Alle slaapkamers beschikken over twee eenpersoonsbedden, die gemakkelijk tot één tweepersoonsbed zijn te schakelen. De drie grootste slaapkamers hebben een badkamer ensuite. De twee kleinere slaapkamers delen samen een ruime badkamer. Alle badkamers zijn voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan. De grootste badkamer is uitgerust met een luxe hoekbad.      
       

Buiten vindt u een buitenkeuken met warm en koud water, BBQ, koelkast en oven.
De buitenkeuken grenst aan het ruime overdekte terras.